‘Twee vliegen in één klap?’

  • -

‘Twee vliegen in één klap?’

Category : WABP groepen

Snelheid:
Er zijn signalen dat er bewoners zijn die zich ergeren aan de snelheid waarmee gereden wordt. Met name op de Ducheminlaan en Molenweg. Dit terwijl de gehele wijk een 30 km/h zone is.

Parkeren:
Zoals op de foto’s is te zien zijn er structureel parkeerplekken te kort. Ondanks dat er in de wijk een parkeerverbod geld (dus alleen in de vakken) wordt hier op straat geparkeerd. Het voordeel is wel dat op deze stukken dan direct langzaam wordt gereden.

Oplossing:
Kunnen er geen parkeervakken worden aangelegd wisselend van wegzijde zodat A) de snelheid van de voertuigen dan direct verlaagd wordt en B) er een (gedeelde) oplossing komt voor het parkeren in de wijk.

* uiteraard mag het niet ten koste gaan van de doorstroming en de bereikbaarheid van nooddiensten maar er is toch wel iets te bedenken?

Wat vind u?


Laatste nieuwsberichten

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief ‘Wonen in Heinenoord’ en blijf op de hoogte over hetgeen in uw buurt actueel is:

* Nieuwsbrief ‘Wonen in Heinenoord’ deelt nieuwsitems over de WABP groepen en vele andere leuke wetenswaardigheden in en rond Heinenoord…..

WABP Nieuwsbrief

Meld je aan voor de WABP Nieuwsbrief. Je wordt dan op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom de WABP groepen.

Veiligebuurt.nl

WABP Heinenoord is een samenwerking aangegaan met  de veiligebuurt.nl App.
Alle 12 huidige WABP groepen binnen Heinenoord zijn terug te vinden in deze handige App voor op uw mobiel.

Download de app en meld u aan!