Overlast Knal- en Vuurwerk

  • -

Overlast Knal- en Vuurwerk

Category : WABP groepen

Er komen nu al klachten omtrent het nu al afsteken van (zwaar) vuurwerk! Laat in de avond waren zware klappen te horen rond Kalesland in Heinenoord.

Wat kan ik doen bij overlast door vuurwerk?

U kunt overlast door vuurwerk melden bij de politie. U mag alleen legaal vuurwerk afsteken op oudejaarsavond tussen 18.00 en 02.00 uur. Maar niet overal. De politie houdt extra toezicht op vuurwerkoverlast in de aanloop naar oudejaarsavond en op de dag zelf.

Melden overlast door vuurwerk:

Hoort of ziet u dat iemand vuurwerk afsteekt buiten de toegestane tijden? Of op plekken waar dit niet mag? Of denkt u dat iemand illegaal vuurwerk opslaat, verkoopt of afsteekt? Dan kunt u dit melden bij de politie via 0900-8844.

** Ondanks dat wij deze overlast erkennen zijn de WABP groepen hier NIET voor bedoelt. Mocht u het toch willen melden houd u dan aan de SAAR methode en wees bondig in u melding.

Wij hopen dat de overlast beperkt blijft dit jaar.


Laatste nieuwsberichten

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief ‘Wonen in Heinenoord’ en blijf op de hoogte over hetgeen in uw buurt actueel is:

* Nieuwsbrief ‘Wonen in Heinenoord’ deelt nieuwsitems over de WABP groepen en vele andere leuke wetenswaardigheden in en rond Heinenoord…..

WABP Nieuwsbrief

Meld je aan voor de WABP Nieuwsbrief. Je wordt dan op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom de WABP groepen.

Veiligebuurt.nl

WABP Heinenoord is een samenwerking aangegaan met  de veiligebuurt.nl App.
Alle 12 huidige WABP groepen binnen Heinenoord zijn terug te vinden in deze handige App voor op uw mobiel.

Download de app en meld u aan!