WABP Centrum

WABP Heinenoord Centrum

WABP CENTRUM

De wijk Centrum beslaat de volgende straten:
Heyne van Althenastraat, De Laagjes, Spuivelden. Hermannushof, Wouter van de Walestraat (zijde Buitendijk), Oranjestraat, Marijkestraat, Beatrixstraat, Irenestraat, Margrietstraat, Bernhardstraat, Emmastraat, Dorpsstraat (West) tot aan Haven, Hofweg, Hofplein, Kreekkade, Kerkplein, Buitendijk, Wilhelminastraat, Willem Alexanderplein, Julianastraat

Download hier de A4 poster: WABP Heinenoord Centrum
U geeft hiermee aan dat u lid bent van deze WABP groep!
Print de A4 poster en hang deze goed zichtbaar achter het raam.

Nog geen lid van deze WABP groep? Meld u dan nu aan!

Aanmeldformulier WABP Heinenoord Centrum
Alle bovenstaande velden zijn verplicht!

U geeft aan dat uw gegevens naar waarheid zijn ingevuld en worden opgeslagen voor een minimale periode van 12 maanden. Daarnaast geeft u akkoord voor het toevoegen van uw e-mailadres aan de nieuwsbrief. U ontvangt hierdoor tips, updates, nieuws omtrent acties etc. U kunt u later altijd uitschrijven van deze mailinglijst.
U heeft kennis genomen van de regels die gelden binnen een WABP groep en geeft aan hierna te zullen handelen. Indien u zich niet aan deze regels houd kunt u zonder opgave van reden uit de desbetreffende groep worden verwijderd.

LET OP:
Wij houden ons strikt aan de AVG privacy wetgeving. Voor onze privacy statement klik op de volgende link: Privacy_statement_woneninheinenoord


Meld je aan voor de WABP Nieuwsbrief. Je wordt dan op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom de WABP groepen.

 

 


Aangesloten bij / u kunt ons vinden op:
veiligebuurt.nl   &   www.wabp.nl


Laatste nieuwsberichten

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief ‘Wonen in Heinenoord’ en blijf op de hoogte over hetgeen in uw buurt actueel is:

* Nieuwsbrief ‘Wonen in Heinenoord’ deelt nieuwsitems over de WABP groepen en vele andere leuke wetenswaardigheden in en rond Heinenoord…..

WABP Nieuwsbrief

Meld je aan voor de WABP Nieuwsbrief. Je wordt dan op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom de WABP groepen.

Veiligebuurt.nl

WABP Heinenoord is een samenwerking aangegaan met  de veiligebuurt.nl App.
Alle 12 huidige WABP groepen binnen Heinenoord zijn terug te vinden in deze handige App voor op uw mobiel.

Download de app en meld u aan!