Snelheidsbeperkingen

  • -

Snelheidsbeperkingen

Category : Uncategorized

Op dit moment vinden er werkzaamheden plaats aan de Molenweg in de wijk Oosteinde. De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van snelheidsbeperkende maatregelen. Dit betekend niet meer en niet minder dat er een versmalling wordt gemaakt aan beide zijden van de weg aan het begin van de wijk en een kleinere iets verder in de straat.

Wist u dat er in de wijk Oosteinde een 30km zone geld? Dus in de gehele wijk mag u niet harder rijden dan 30 km per uur.

Wist u trouwens dat er eigenlijk alleen geparkeerd mag worden in de parkeervakken?

Er wordt te gemakkelijk te hard gereden op onder andere dit stuk. Als men van de dijk afkomt heeft men al wat vaart en de helling versterkt dit nog eens.

Bewoners maken zich zorgen. Het is wachten op een ongeluk. Vandaar deze aanpassing in de weg. Hopelijk heeft het zijn effect!

Maar laten we eerlijk zijn, wat zou het aan tijd schelen als u in de wijk uw gas niet indrukt? 5 seconde? Het heeft meer voordelen hoor wanneer u zich minder door tijd laat opjagen…. je bloeddrukt stijgt niet, je voelt je beter etc. En wellicht een leuk extra pluspunt is dat u ook uw buren er een plezier mee doet…… Doen!


Laatste nieuwsberichten

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief ‘Wonen in Heinenoord’ en blijf op de hoogte over hetgeen in uw buurt actueel is:

* Nieuwsbrief ‘Wonen in Heinenoord’ deelt nieuwsitems over de WABP groepen en vele andere leuke wetenswaardigheden in en rond Heinenoord…..

WABP Nieuwsbrief

Meld je aan voor de WABP Nieuwsbrief. Je wordt dan op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom de WABP groepen.

Veiligebuurt.nl

WABP Heinenoord is een samenwerking aangegaan met  de veiligebuurt.nl App.
Alle 12 huidige WABP groepen binnen Heinenoord zijn terug te vinden in deze handige App voor op uw mobiel.

Download de app en meld u aan!