STEDIN

  • -

STEDIN

Onderstaand bericht kregen wij net binnen….
 
Goedemiddag,
ongeveer een uur geleden 2 heren aan de deur (Blaaksedijk West, Heinenoord) gehad die namens Stedin in onze buurt inventariseerden of er huishoudens zijn die qua gas en licht te veel betalen. Ze konden verbruik met tablet ophalen en voorstel doen (volgens hen al veel mensen in de buurt kunnen helpen). Keurige heren, ze komen vanavond nog terug omdat ik zei geen tijd te hebben. Na navraag bij Stedin misbruiken zij hun naam. Stedin stuurt géén mensen langs. Misschien vermelding waard in buurt preventie app?
Groeten, A. Douw
 

Uiteraard is dit een vermelding waard….. u bent gewaarschuwd!


Laatste nieuwsberichten

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief ‘Wonen in Heinenoord’ en blijf op de hoogte over hetgeen in uw buurt actueel is:

* Nieuwsbrief ‘Wonen in Heinenoord’ deelt nieuwsitems over de WABP groepen en vele andere leuke wetenswaardigheden in en rond Heinenoord…..

WABP Nieuwsbrief

Meld je aan voor de WABP Nieuwsbrief. Je wordt dan op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom de WABP groepen.

Veiligebuurt.nl

WABP Heinenoord is een samenwerking aangegaan met  de veiligebuurt.nl App.
Alle 12 huidige WABP groepen binnen Heinenoord zijn terug te vinden in deze handige App voor op uw mobiel.

Download de app en meld u aan!

Deze website bewaard bezoekersdata. Deze data wordt gebruikt om het gebruik van onze website te monitoren uiteraard geheel volgens de AVG richtlijnen. Wanneer u niet wilt dat uw data wordt gebruikt kunt u dit aangeven door te weigeren*. Wanneer u weigert wordt er een cookie in uw browser geïnstalleerd om deze keuze te onthouden, deze is voor een periode van 12 maanden. Maak uw keuze: Ik ga akkoord met het opslaan van mijn data  / Ik ga niet akkoord om mijn data op te slaan voor het monitoren van bezoekersdata van deze website.
793