Al meer dan 150 WABP leden

  • -

Al meer dan 150 WABP leden

Beste leden van de verschillende WABP groepen in Heinenoord,

Inmiddels zitten wij op meer dan 150 leden binnen de WABP groepen. Hopelijk stijgt dit aantal nog de komende tijd zeker gezien het Donker Dagen Offensief. Het mag logisch zijn dat het effect veel groter is als (bijna) alle bewoners van een wijk zijn aangesloten bij de WABP groep van hun wijk.

Het gaat tenslotte om uw woonomgeving en het gevoel van veiligheid wat je hier toch wilt ervaren. Fijn dat er buren zijn die, net zoals u, een oogje in het zeil houden en melding maken richting Poltie en richting de buren via de WABP groep als zij iets zien wat gewoonweg niet klopt.

Juist nu als het al snel donker is maakt het dat ‘de verkeerde’ personen dit gebruiken om een ongewenst bezoek aan uw woning te brengen of wellicht wel baldadig zijn of zelf vernielingen aanbrengen aan uw of andermans eigendom.

Wij doen een beroep op u om uw buren te vragen om zich aan te melden bij de WABP groep van uw wijk. Helpt u mee?

Met vriendelijk groet,
WABP groepen Heinenoord

Zie de website voor de groepen:
https://www.woneninheinenoord.nl/wabp-groepen/


Laatste nieuwsberichten

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief ‘Wonen in Heinenoord’ en blijf op de hoogte over hetgeen in uw buurt actueel is:

* Nieuwsbrief ‘Wonen in Heinenoord’ deelt nieuwsitems over de WABP groepen en vele andere leuke wetenswaardigheden in en rond Heinenoord…..

WABP Nieuwsbrief

Meld je aan voor de WABP Nieuwsbrief. Je wordt dan op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom de WABP groepen.

Veiligebuurt.nl

WABP Heinenoord is een samenwerking aangegaan met  de veiligebuurt.nl App.
Alle 12 huidige WABP groepen binnen Heinenoord zijn terug te vinden in deze handige App voor op uw mobiel.

Download de app en meld u aan!

Deze website bewaard bezoekersdata. Deze data wordt gebruikt om het gebruik van onze website te monitoren uiteraard geheel volgens de AVG richtlijnen. Wanneer u niet wilt dat uw data wordt gebruikt kunt u dit aangeven door te weigeren*. Wanneer u weigert wordt er een cookie in uw browser geïnstalleerd om deze keuze te onthouden, deze is voor een periode van 12 maanden. Maak uw keuze: Ik ga akkoord met het opslaan van mijn data  / Ik ga niet akkoord om mijn data op te slaan voor het monitoren van bezoekersdata van deze website.
833